HYTTE 8

Utsikten ligger i vakkert til med sør-vestvendt terrasse kun 140 meter fra sjøen og med flott utsikt ut mot Skagerak

Utsikten ligger i vakkert kulturlandskap med sør-vestvendt terrasse kun 140 meter fra sjøen og med flott utsikt ut mot Skagerak. Hytta ble renovert 2012 med nytt kjøkken og kjøkkenting, bad, madrasser, dyner og puter til seks personer. Terrassen er utstyrt med utemøbler og kulegrill. Bilvei nesten helt fram til hytten med en p-plass 20 m nedenfor, rett  bak hytte 7 Tusenfryd. Ta kontakt dersom behov for lading av el-bil. Hytta har egen avlåst sjøbod for blant annet oppbevaring av personlig fiskeutstyr.

Innhold

Åpen kjøkkenløsning med spisebord til sju personer. Stue med sittegruppe, peis og tv. Fra stuen er det utgang til terrassen. Dyner/puter til sju personer fordelt på 3 soverom. Ett med dobbeltseng (150 x 200 cm), og ett med to enkelt senger (192 cm) samt ett soverom med køyesenger (200 cm) og en seng (175 cm). Bad med dusj, vaskemaskin og toalett.

 

Fasiliteter
Oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap m/frys, kaffetrakter, vaskemaskin, støvsuger, innlagt strøm, innlagt vann, 
peis/ildsted, TV med radio, terrasse, parkerings-plass, robåt/båtplass og hagemøbler.

 

Båt
Båt med motor kan leies etter avtale. Bør bookes før du kommer. Vi har tre Pionerer på 14 og 15 fot med 3 påhengsmotorer på 9,9/10 HK.

Adresse: Nedre Sandå 23, 4812 Kongshavn
Sandaa Hytteutleie, Tromøy, Arendal, Sørlandet

Bestill Utsikten

Hyttene leies ut i perioden april til ut i oktober, og da for min 2 netter. I uke 26 til 33 er minste leieperiode en uke med byttedag søndag.
Pris pr uke fra kr 12.775 til kr 16.975 inklusive utvask og robåt.  Strøm kommer i tillegg og betales etterskuddsvis. Forøvrig gjelder følgende betingelser ved leie.

Ønsker du å leie Utsikten under Arendalsuka? Vi har et «åpent vindu» i perioden 13. – 18. august. Pris kr. 17 700. Må bookes manuelt på telefon 909 12 708 eller e-post: marenbrinch@gmail.com.

Laster kalender...
- Ledige dager
 
- Utleid
 
- Bestilling under behandling
 
- Delvis ledig for innsjekk/utsjekk
Dato: ... (... - netter)

Pris: kr 0

Sengetøy m/håndkle kr 190 pr.seng:

Pris for tillegg: kr 0

Fornavn (obligatorisk):

Etternavn (obligatorisk):

E-post (obligatorisk):

Telefon:

Adresse (obligatorisk):

By (obligatorisk):

Postnummer (obligatorisk):

Land (obligatorisk):

Voksne: Barn under 16:

Detaljer:

 

captcha

reading-925589_1920-kopi

Sandaa er stedet for folk som vet å verdsette naturen rundt hyttene, evner å nyte late sommerkvelder i fredelige omgivelser og som kan ”la humla suse”.