HYTTE 4

Markjordbær ligger i vakkert kulturlandskap med sør-vestvendt terrasse kun 75 meter fra sjøen

Markjordbær ligger i vakkert kulturlandskap med sør-vestvendt terrasse kun 75 meter til sjøen. Hytta er nyrenovert med nytt kjøkken og kjøkkenting, bad, madrasser, dyner og puter til seks personer. Terrassen er utstyrt med utemøbler og kulegrill. Bilvei fram til hytten med en p-plass like ved og med mulighet for sikker lading av el-bil. Hytta har egen avlåst sjøbod for blant annet oppbevaring av personlig fiskeutstyr.

Innhold

Åpen kjøkkenløsning med spisebord til seks personer. Stue med sittegruppe, peis og tv. Fra stuen er det utgang til terrassen. 3 soverom: ett med dobbeltseng (150×200 cm) og to soverom med køyesenger (lengde 200 & 194 cm, 200 & 192 cm). Bad med dusj, vaskemaskin og toalett.

 

Fasiliteter
Oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap m/frys, kaffetrakter, vaskemaskin, støvsuger, innlagt strøm, innlagt vann, peis/ildsted, TV med radio, terrasse, parkerings-plass, robåt/båtplass og hagemøbler.

 

Båt
Båt med motor kan leies etter avtale. Bør bookes før du kommer. Vi har tre Pionerer på 14 og 15 fot med 3 påhengsmotorer på 9,9/10 HK.

Adresse: Nedre Sandå 22, 4812 Kongshavn
Sandaa Hytteutleie, Tromøy, Arendal, Sørlandet
Sandaa Hytteutleie, Tromøy, Arendal, Sørlandet
Sandaa Hytteutleie, Tromøy, Arendal, Sørlandet

Bestill Markjordbær

Hyttene leies ut i perioden april til ut i oktober, og da for minimum 2 netter. I uke 26 til 33 er bookingkalender satt opp til leieperiode på minimum en uke med byttedag lørdag. Ønsker du å booke for færre dager – ta kontakt på telefon 90 91 27 08 for manuell booking. Alle priser er inklusive utvask og robåt. Strøm kommer i tillegg og betales etterskuddsvis. Forøvrig gjelder følgende betingelser ved leie.

Laster kalender...
-
Ledige dager
 
-
Utleid
 
-
Bestilling under behandling
·
 
-
Delvis ledig for innsjekk/utsjekk
test
Dato: ... (... - netter)

Pris: kr 0

Sengetøy m/håndkle kr 190 pr.seng:

Pris for tillegg: kr 0

Fornavn (obligatorisk):

Etternavn (obligatorisk):

E-post (obligatorisk):

Telefon:

Adresse (obligatorisk):

By (obligatorisk):

Postnummer (obligatorisk):

Land (obligatorisk):

Voksne: Barn under 16:

Detaljer:

 

captcha

reading-925589_1920-kopi

Sandaa er stedet for folk som vet å verdsette naturen rundt hyttene, evner å nyte late sommerkvelder i fredelige omgivelser og som kan ”la humla suse”.