Om Sandaa

Ditt ”eget” sommerparadis?
Hvorfor eie hytte på Sørlandet når vi kan tilby “ditt eget sommerparadis” for noen dager, noen uker, måneder eller år til en gunstig pris? Vi tilbyr hytter for kort tids eller lang tids utleie i naturskjønne omgivelser på Tromøy ytterst mot Skagerrak, den sørlandske skjærgårdsparken og Raet Nasjonalpark.

Det er mulig å kjøre fram til alle hyttene og det er lagt til rette for sikker lading av el-bil for dem som måtte trenge det.

Flest soldager
Sørlandet kalles hele Norges sommersted, og våre hytter ligger sentralt i denne herligheten enten man søker ro og fred eller pulserende rytmer og festivalliv. Det er kort vei til både festivalområder og byliv, men først og fremst er dette et fantastisk deilig sted å være – noen dager eller så ofte du vil. At regionen har flest soldager, gjør stedet ekstra attraktivt også på fine vår- og høstdager.

Tromøy
Arendal ligger skjermet mot havet av de to store øyene Hisøy og Tromøy. Mens Hisøy er tett befolket, er Tromøy en langstrakt øy preget av spredt småhusbebyggelse, hytter, mye skog og historisk kulturlandskap. Den delen av Tromøy som vender ut mot Skagerrak er en del av raet – rullesteinsbremmen som isen etterlot seg da den trakk seg tilbake på slutten av istiden. I dette spesielt fruktbare landbrukslandet ligger gården Sandaa – en av Tromøys eldste gårder. Her har det bodd folk helt siden bronsealderen. På den lave rullesteinsøya, Tromlingene, som strekker seg langs deler av det sørlige Tromøylandet, er det tydelige historiske spor etter de første nordmenn.

Alve
Midt på Tromøy skjærer Alvekilen som en kile inn i den langstrakte øya fra sør – og ytterst i denne kilen ligger gården Sandaa. Her har vi 8 hytter for utleie, noen praktisk talt i vannkanten – andre kun et par hundre meter fra sjøen. Alle hyttene ligger naturskjønt til med utsikt til svaberg og sjø. Dette er stedet for folk som vet å verdsette naturen rundt hyttene, evner å nyte late sommerkvelder i fredelige omgivelser og som kan ”la humla suse”.

Rolig område med båtmuligheter
Fra hyttene går det sjarmerende stier til båtplass. Alle leietakere har tilgang til bryggeanlegget. Leier du på åremål og trenger vinteropplag (utendørs) til båt kan det avtales.
Det er en 13 fots robåt til hver hytte inkludert i prisen.

Vi har 2 stk Pioner 15 fot med påhengsmotor, Yamaha 8 HK og en Honda 10HK som kan leies for kr 300,- pr dag eller kr 1.500,- pr uke.