Hytte 8 – Utsikten


52 m² – Solrik terrasse 16 m²
Hytta ligger i vakkert kulturlandskap med sør-vestvendt terrasse kun 140 meter fra sjøen og med flott utsikt ut mot Skagerak. Den ble renovert 2012 med nytt kjøkken og kjøkkenting, bad, madrasser, dyner og puter til seks personer. Terrassen er utstyrt med utemøbler og kulegrill. Bilvei nesten helt fram til hytten med en p-plass 20 m nedenfor, rett  bak hytte 7 Tusenfryd. Robåt inkludert og en 15 fots Pioner med Honda 10 HK/ Yamaha 8 HK påhengsmotor kan leies etter avtale. Ta kontakt dersom behov for lading av el-bil. Hytten har egen avlåst sjøbod for blant annet oppbevaring av personlig fiskeutstyr.

Innhold
Gang, åpen kjøkkenløsning med spisebord til seks personer. Stue med sittegruppe, peis og tv. Fra stuen er det utgang til terrassen. 3 soverom, ett med dobbeltseng på 150×200 cm og to med enkeltsenger to på 200 cm, 1 x 170, 1 x 175. Bad med dusj, vaskemaskin og toalett.

Fasiliteter
Oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap m/frys, kaffetrakter, vaskemaskin, støvsuger, innlagt strøm, innlagt vann, 
peis/ildsted, TV med radio, terrasse, parkerings-plass, robåt/båtplass og hagemøbler.

Adresse:
Nedre Sandå 23, 4812 KongshavnHer ser du når hytten er ledig: Rød dato = opptatt. Send oss en e-post med ønsket tidsrom for leie til marenbrinch@gmail.com.
Calendar is loading...
- Available
19
- Booked
19
- Pending
19
- Partially booked