Hytte 7 – Tusenfryd


52 m² – Solrik terrasse 17 m²
Hytta ligger i vakkert kulturlandskap med sør-vestvendt terrasse kun 125 meter fra sjøen. Den ble renovert 2012 med nytt kjøkken og kjøkkenting, bad, madrasser, dyner og puter til seks personer. Terrassen er utstyrt med utemøbler og kulegrill. Bilvei fram til hytten med en p-plass rett bak med mulighet for sikker lading av el-bil. Robåt inkludert og en 15 fots Pioner med 8 HK påhengsmotor kan leies etter avtale.

Innhold

Gang, åpen kjøkkenløsning med spisebord til seks personer. Stue med sittegruppe, peis og tv. Fra stuen er det utgang til terrassen. 3 soverom, ett med dobbeltseng og to soverom med to enkelt senger på hvert rom. Sengene er 190 cm lange og dobbeltsengen er 130 cm bred. Bad med dusj, vaskemaskin og toalett.

Merknader
Depositum er på kr 1 000,- det betales kontant ved ankomst og tilbakebetales ved avreise. Sluttrengjøring kan leies og koster kr 700,- som trekkes fra depositumet ved avreise.

Fasiliteter

Oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap m/frys, kaffetrakter, vaskemaskin, støvsuger, innlagt strøm, innlagt vann, 
peis/ildsted, TV med radio, terrasse, parkerings-plass, robåt/båtplass, hagemøbler, ikke-røyk.

Adresse:
Nedre Sandå 25, 4812 KongshavnHer ser du når hytten er ledig: Rød dato = opptatt. Send oss en e-post med ønsket tidsrom for leie til marenbrinch@gmail.com.
Calendar is loading...
- Available
19
- Booked
19
- Pending
19
- Partially booked