Hytte 4 – Markjordbær


52 m² – Solrik terrasse 20 m²
Hytta ligger i vakkert kulturlandskap med sør-vestvendt terrasse kun 75 meter til sjøen. Den er nyrenovert med nytt kjøkken og kjøkkenting, bad, madrasser, dyner og puter til seks personer. Terrassen er utstyrt med utemøbler og kulegrill. Bilvei fram til hytten med en p-plass like ved og med mulighet for sikker lading av el-bil. Robåt inkludert og en 15 fots Pioner med Honda 10 HK/8 HK Yamaha påhengsmotor kan leies etter avtale. Hytten har egen avlåst sjøbod for blant annet oppbevaring av personlig fiskeutstyr.

Innhold
Gang, åpen kjøkkenløsning med spisebord til seks personer. Stue med sittegruppe, peis og tv. Fra stuen er det utgang til terrassen. 3 soverom, ett med dobbeltseng (150×190 cm) og to soverom med køyesenger (lengde 190-200 cm). Bad med dusj, vaskemaskin og toalett.

Fasiliteter
Oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap m/frys, kaffetrakter, vaskemaskin, støvsuger, innlagt strøm, innlagt vann, peis/ildsted, TV med radio, terrasse, parkerings-plass, robåt/båtplass og hagemøbler.

Adresse:
Nedre Sandå 22, 4812 KongshavnHer ser du når hytten er ledig: Rød dato = opptatt. Send oss en e-post med ønsket tidsrom for leie til marenbrinch@gmail.com.
Calendar is loading...
- Available
19
- Booked
19
- Pending
19
- Partially booked