Hytte 4 – Markjordbær


52 m² – Solrik terrasse 20 m²
Hytta ligger i vakkert kulturlandskap med sør-vestvendt terrasse kun 75 meter til sjøen. Den er nyrenovert med nytt kjøkken og kjøkkenting, bad, madrasser, dyner og puter til seks personer. Terrassen er utstyrt med utemøbler og kulegrill. Bilvei fram til hytten med en p-plass like ved og med mulighet for sikker lading av el-bil. Robåt inkludert og en 15 fots Pioner med 8 HK påhengsmotor kan leies etter avtale.

Innhold
Gang, åpen kjøkkenløsning med spisebord til seks personer. Stue med sittegruppe, peis og tv. Fra stuen er det utgang til terrassen. 3 soverom, ett med dobbeltseng (150×190 cm) og to soverom med køyesenger (lengde 190-200 cm). Bad med dusj, vaskemaskin og toalett.

Merknader
Depositum er på kr 1 000,- det betales kontant ved ankomst og tilbakebetales ved avreise. Sluttrengjøring kan leies og koster kr 700,- som trekkes fra depositumet ved avreise.

Fasiliteter
Oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap m/frys, kaffetrakter, vaskemaskin, støvsuger, innlagt strøm, innlagt vann, peis/ildsted, TV med radio, terrasse, parkerings-plass, robåt/båtplass, hagemøbler, ikke-røyk.

Adresse:
Nedre Sandå 22, 4812 Kongshavn



Her ser du når hytten er ledig: Rød dato = opptatt. Send oss en e-post med ønsket tidsrom for leie til marenbrinch@gmail.com.
Calendar is loading...
- Available
20
- Booked
20
- Pending
20
- Partially booked