Hytte 2 – Fagertun


51 m² – Solrik terrasse 24 m²

Hytta ligger i vakkert kulturlandskap med sør-vestvendt terrasse kun 150 meter fra sjøen. Den ble renovert 2012 med nytt kjøkken og kjøkkenting, bad, madrasser, dyner og puter til seks personer. Terrassen er utstyrt med utemøbler og kulegrill. Bilvei fram til hytten med p-plass like ved og med mulighet for sikker lading av el-bil. Robåt inkludert og en 15 fots Pioner med Honda 10 KH/8 HK Yamaha påhengsmotor kan leies etter avtale. Hytten har egen avlåst sjøbod for blant annet oppbevaring av personlig fiskeutstyr.

Innhold
Gang, åpen kjøkkenløsning med spisebord til seks personer. Stue med sittegruppe, peis og tv. Fra stuen er det utgang til terrassen. 3 soverom, to med dobbeltsenger (150×200 cm og 120×190 cm) og ett med køyeseng (lengde 200 og 190 cm). Bad med dusj, vaskemaskin og toalett.

Fasiliteter
Oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap m/frys, kaffetrakter, vaskemaskin, støvsuger, innlagt strøm, innlagt vann, peis/ildsted, TV med radio, terrasse, parkerings-plass, robåt/båtplass og hagemøbler.

Adresse: 
Nedre Sandå 16, 4812 KongshavnHer ser du når hytten er ledig: Rød dato = opptatt. Send oss en e-post med ønsket tidsrom for leie til marenbrinch@gmail.com.
Calendar is loading...
- Available
19
- Booked
19
- Pending
19
- Partially booked