Hytte 1 – Bekkeblom


52 m² – Solrik terrasse 20 m²
Hytta ligger i vakkert kulturlandskap med sør-vestvendt terrasse kun 200 meter fra sjøen. Den ble renovert 2012 med nytt kjøkken og kjøkkenting, bad, madrasser, dyner og puter til seks personer. Terrassen er utstyrt med utemøbler og kulegrill. kulegrill. Bilvei fram til hytten med en p-plass like ved og med mulighet for sikker lading av el-bil. Robåt inkludert og en 15 fots Pioner med 8 HK påhengsmotor kan leies etter avtale.

Innhold
Gang, åpen kjøkkenløsning med spisebord til seks personer. Stue med sittegruppe, peis og tv med NRK 1, 2 og 3. Fra stuen er det utgang til terrassen. 3 soverom, to med dobbeltsenger (150×190 cm og 120×190 cm) og ett med køyeseng. Bad med dusj, vaskemaskin og toalett.

Merknader

Depositum på kr 1 000,- betales kontant ved ankomst og tilbakebetales ved avreise. Sluttrengjøring kan leies og koster kr 700,- som trekkes fra depositumet ved avreise.

Fasiliteter
Oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap m/frys, kaffetrakter, vaskemaskin, støvsuger, innlagt strøm, innlagt vann, 
peis/ildsted, TV med radio, terrasse, parkerings-plass, robåt ved bryggeanlegg, hagemøbler, ikke-røyk.

Adresse:
Nedre Sandå 14, 4812 KongshavnHer ser du når hytten er ledig: Rød dato = opptatt. Send oss en e-post med ønsket tidsrom for leie til marenbrinch@gmail.com.
Calendar is loading...
- Available
20
- Booked
20
- Pending
20
- Partially booked